Siirry sisältöön
Teemanumerot

eSignalsissa julkaistaan noin neljästi vuodessa teemanumero. Teemanumeroissa syvennytään johonkin ajankohtaiseen, kiinnostavaan ilmiöön asiantuntijoidemme julkaisujen kautta.

Teema 2/2022: Maailman paras

Onko se maailman paras korkeakoulu, opettaja, esihenkilö, kollega, työpaikka, tiimi, opetussuunnitelma, opintojakso vai ratkaisu (hankkeessa, yritysyhteistyössä, kaupallisessa toiminnassa, koulutuksessa)?

Tai millaista on sinun alallasi maailman paras osaaminen? Mistä se koostuu, miten se on muuttunut, mihin suuntaan ollaan menossa?

Teemaa voi lähestyä myös muista näkökulmista: Missä asioissa haluaisimme olla parhaita, miksi ja mitä se vaatii? Voiko parhautta olla monenlaista? Tarvitseeko olla maailman paras, pitääkö sitä edes tavoitella?​

Voit lähestyä teemaa sillä asialla tai ilmiöllä, joka puhuttelee sinua ja joka liittyy asiantuntemukseesi. Anna teeman toimia ajatusten virittäjänä ja kirjoita itsellesi tärkeästä näkökulmasta! Muistathan kuitenkin analyyttisen otteen: miksi jokin on sinusta maailman paras? Voit käyttää ”Maailman paras” -ilmaisua otsikossa, mutta voit kehitellä myös oman otsikon.

Julkaisuehdotusten DL on 19.4.2022. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen anna.hermio@haaga-helia.fi.

Teema 3/2021: Rajat

Teema 2/2021: Kulutus

Teema 1/2021: Rohkeus

Teema 3/2020: Uusi normaali

Teema 2/2020: Vastuullisuus