Siirry sisältöön
Tietoa eSignalsista

Haaga-Helia avaa ovet työelämään. eSignals puolestaan kertoo, millaista työelämä meidän asiantuntijoidemme silmin on ja mihin suuntaan me sitä viemme.

Mistä palvelumuotoilussa on kyse ja miksi jokaisen tulisi tietää siitä jotain?Mitä tapahtuu myynnissä, markkinoinnissa ja bisneksessä?
Mistä puhumme, kun puhumme korkeakoulupedagogiikasta?
Millaista on yrittäjyys 2020-luvulla?

eSignals on Haaga-Helian verkkolehti, jossa korkeakoulumme asiantuntijat pohtivat blogiteksteissään oman alansa ajankohtaisia ilmiöitä kiinnostavasti ja vaikuttavasti.

eSignals tekee näkyväksi sen, mitä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa opiskellaan, tutkitaan ja kehitetään. Lisäksi kerrome konkreettisesti siitä, millä tavoin ammattikorkeakoulu ja yritykset yhdessä kehittävät koulutusta ja ympäröivää yhteiskuntaa.

Tervetuloa julkaisemaan!

Julkaisemme uusia blogitekstejä, podcasteja ja videoita jatkuvasti. Lisäksi julkaisemme noin neljästi vuodessa teemanumeron.

Julkaisuja laativat pääasiassa Haaga-Helian asiantuntijat joko yksin tai yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi julkaisemme opiskelijoiden julkaisuja sekä koulutuksen markkinointiin liittyviä julkaisuja.

Haaga-Helian asiantuntijoiden laatimat julkaisuehdotukset käsitellään eSignalsin toimituskunnassa. Toimituskunta varmistaa, että julkaisu täyttää opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisulle asettamat kriteerit ja voidaan ilmoittaa julkaisutiedonkeruuseen luokassa E (suurelle yleisölle suunnatut julkaisut).

Tarkemman kuvauksen julkaisuprosessista ja ohjeita julkaisun laadintaan löydät täältä.

Lähetä julkaisuehdotus arviointia varten osoitteeseen julkaisut@haaga-helia.fi tai anna.hermio@haaga-helia.fi. Lisäksi voit antaa palautetta, ehdottaa julkaisuaihetta tai teemaa.