eSignals
Pro
Research
Julkaisut
Avoimet oppimateriaalit
Siirry sisältöön
VALIKKO
In English
Hae
Kategoriat
Digitaalisuus
HR ja johtaminen
Hyvinvointi
Jatkuva oppiminen
Journalismi
Koulutusvienti
Kumppaniblogi
Liiketoiminta
Liikunta
Matkailu
Myynti
Opiskelu
Palvelu
Pedagogiikka
Ruoka&viini
Tekoäly
Tutkimus ja kehittäminen
Työelämä
Valmennus
Vastuullisuus
Viestintä ja markkinointi
Yrittäjyys
Yritysyhteistyö
Muut aiheet
Teemanumerot
AOKK70
Hyvinvointi
Jatkuva oppiminen
Kulutus
Maailman paras
Rajat
Rohkeus
Sukupolvi Z
Trendit
Tähtihetki
Uhka vai mahdollisuus
Uusi normaali
Vaikuttavuus
Vastuullisuus
Yrittäjyyden vuosi 2020
Tietoa eSignalsista
Kirjoittajan ohjeet
Teemanumerot
Toimituskunta
Saavutettavuusseloste
Pedagogi-lehti
Pedagogi 1/2021
Pedagogi 2/2020
Signals-lehti
In English
Johanna Rajakangas-Tolsa
Artikkelit
Ruoka&viini
Etätyö muutti lounastottumuksia
Ruoka&viini
Kuusi keinoa, jolla parannetaan ravintola-alan houkuttelevuutta
Ruoka&viini
Tippikulttuuri meillä ja muualla – mitä tipit merkitsevät ravintola-alalle?
Ruoka&viini
Pikakoulutus ja työtyytyväisyyden parantaminen voivat helpottaa ravintola-alan työvoimapulaa
Tutkimus ja kehittäminen
Kasvisproteiinit ja hyönteiset tulevaisuuden uusi normaali
Trendit
Kohti vastuullisia ruokavalintoja
Jatkuva oppiminen
Haaga-Heliassa ollaan jo vahvasti jatkuvan oppimisen tiellä
Henkilöstöravintolat ovat osa työhyvinvointia
Luetuimmat:
Korkeakoulutus
Yhteistyöllä huippu-urheilijamyönteistä korkeakoulutusta
Pedagogiikka
Opettajat ohjaajina – mitä se voisi tarkoittaa?
Pedagogiikka
Millainen voisi olla tulevaisuuden korkeakouluissa tekoälyllä varustettu VR-ympäristö
Ruoka&viini
The Box on uranuurtaja lisätyn todellisuuden oppimiskokemuksissa
Opiskelu
Eri opetusmuotojen vahvuudet kannattaa huomioida myös etäopetuksessa