Siirry sisältöön
Podcastit
Näin varmistat oivallisen kesätyöpaikan saamisen jo vuoden alussa

Kohti työtulevaisuuttasi -podcast on Haaga-Helia uratiimin luoma podcast-sarja, joka auttaa opiskelijoita ja muita työnhakijoita avaamaan ovet työelämään.

Kirjoittajat:

Timo Lampikoski

suhdepäällikkö, ura- ja opinto-ohjaus
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Gentiana Lajqi

tapahtumakoordinaattori, urapalvelut

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Julkaistu : 25.01.2023

Kuuntele Kohti työtulevaisuuttasi -sarjan podcast Näin varmistat oivallisen kesätyöpaikan saamisen jo vuoden alussa ja oivalla miten hankit itsellesi kesätyöpaikan ensimmäisten joukossa.

Podcastin keskustelijoina ovat suhdepäällikkö Timo Lampikoski ja  tapahtumakoordinaattori Gentiana Lajqi Haaga-Helian URA-tiimistä. URA-tiimi tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita Haaga-Helian opiskelijoille ja alumneille.

Kuva: www.shutterstock.com

Sisältö

[Musiikkia 00:00:00]
Puhuja 1 [00:00:04]: Tervetuloa Kohti työtulevaisuuttasi -sarjan podcastiin. Olen Timo Lampikoski Haaglen uratiimistä. Autan opiskelijoita avaamaan ovia työelämään eli tarjoan heille uraohjausta eri tavoin. Keskustelukaverinani on tänään kollegani, uratiimin jäsen, Gentiana Laiqi. Hän vastaa uratiimimme rekrytointipahtumien tuottamisesta. Moi Gentiana, mitä kuuluu?
Puhuja 2 [00:00:28]: Moi Timo, ihan hyvää. Vuosi on alkanut kivasti käyntiin. Duuninetin parissa nyt työskennellään ja oikein hyvältä näyttää.
Puhuja 1 [00:00:35]: Joo, näin on. Siinä riittää hyvin työsarkaa meille jokaiselle tiimin jäsenelle. Tänään me keskustelemme siitä, miten opiskelija voi valmistautua kesätyöpaikan hakemiseen ja varmistaa siten oivallisen kesätyöpaikan saamisen. Milloin sinun mielestäsi kannattaa aloittaa kesätyöpaikan hakeminen?
Puhuja 2 [00:00:54]: Ihan tässä jo vuoden alussa. Etenkin, jos on jo joku paikka tai yritys mielessä, niin heti kannattaa googlettaa, että milloin heillä on ne avoimet paikat avoinna, ja että jos on jotain tapahtumia, mihin he ovat osallistumassa.
Puhuja 1 [00:01:12]: Joillakin aloilla, kuten [?? 00:01:13] ja media-alalla, niin kesätyöpaikkojen hakeminenhan alkaa jo edellisen vuoden loppupuolella, että kannattaa olla aikaisin liikkeellä. Mikä on sinun ensimmäinen kesätyöpaikan hakuvihje?
Puhuja 2 [00:01:27]: Hakupaperit kuntoon, näin lyhyesti. Minun mielestäni niillä pääsee jo hyvin alkuun, jos ne ovat valmiina ja muokattu ajankohtaiseksi, niin sitten niitä voi lähetellä sitä tahtia.
Puhuja 1 [00:01:41]: Eli puhutko sinä CV:stä ja hakemuksesta?
Puhuja 2 [00:01:44]: Joo CV, vapaamuotoinen hakemus, linkkari esimerkiksi.
Puhuja 1 [00:01:51]: Joo, tuosta minä voisin napata kiinni. Linkedin-profiili kannattaa ehdottomasti laittaa jo nyt ja ylipäänsä kuntoon ja pitää ajan tasalla, koska rekrytoijat toivovat, että myös opiskelijoilla on Linkedin-profiili. Periaatteessa ei riitä se, että sinulla on joku perusprofiili, vain joku muutama perusosio siellä, vaan siitä pitäisi tehdä sekä informatiivinen että markkinoiva, jotta rekrytoijat A, löytävät sinun profiilisi ja se tekee heihin hyvän ensivaikutelman. Sitten, jos sitä tuunausta miettii, niin lähtisin rakentamaan siitä myönteisestä henkilökuvasta. Minkälainen sinun mielestäsi on hyvä Linkedin-profiili, henkilökuva?
Puhuja 2 [00:02:35]: Siisti, rajattu ja hymyilevä.
Puhuja 1 [00:02:40]: Millä tavalla rajattu?
Puhuja 2 [00:02:41]: Rajattu niin, että siinä ei ole paljon taustaa, vaan että se on ehkä enemmän yläkroppaa ja kasvoja.
Puhuja 1 [00:02:48]: Passikuvaa ei kannata laittaa.
Puhuja 2 [00:02:49]: Ei ehkä passikuvaa, ei niin rajattu. Minä meinaan sitä, ettei olisi niin kuin kokovartalokuvaa ja sitten smile.
Puhuja 1 [00:02:57]: Joo, minä komppaan sinua ihan täysin. Miten tausta? Onko taustakuvan taustaan vihjeitä?
Puhuja 2 [00:03:04]: Ei mitään beachia ehkä, joku hyvä yksivärinen taustakuva on minun mielestäni ehkä hyvä.
Puhuja 1 [00:03:10]: Voi olla. Jos on ulkoilmaihmisestä kyse, niin voi olla myös otettu ulkona, eikö niin?
Puhuja 2 [00:03:15]: Joo.
Puhuja 1 [00:03:16]: Kunhan siellä ei ole puissa roikkuvia apinoita, sademetsä, lomamatkakuva. Sitten tuo headline eli se titteli heti siinä nimen alla, niin se on itse asiassa tärkein osio profiilissa. Se on ensimmäinen viesti, jonka sinä annat rekrytoijalle, joka vierailee sinun profiilissasi.
Puhuja 2 [00:03:34]: Mikä on sinun mielestäsi hyvä headline?
Puhuja 1 [00:03:38]: Useinhan siinä lukee opiskelijoiden kohdalla vain se student at Haaga-Helia University of Applied Sciences tai vastaava, mikä sitten onkin korkeakoulu kyseessä, mutta se ei riitä. Siihen kannattaa lisätä titteli, organisaatio, jos on töissä, ja sitten kertoa opinnoista, esimerkiksi suuntautumis- tai koulutusohjelmasta. Sitten siihen vielä mahtuu avainsanoin kuvaa sinun terävimmästä osaamisestasi eli käytännössä sinun työtaidoista.
Puhuja 2 [00:04:10]: Mitä sinä olet mieltä siitä, kun minä näen tosi paljon Linkedinissä esimerkiksi sitä, että tuleva markkinoija tai tuleva huippumyyjä, niin onko se hyvä?
Puhuja 1 [00:04:19]: On, jos teet profiilin englanniksi, niin aspiring tai future. Se on hyvä, koska sehän kertoo rekrytoijalle yhdellä silmäyksellä, että tämän profiilin haltija ei ole vielä ammattilainen, mutta hän haluaa kehittyä vaikka markkinoinnin tai taloushallinnon ammattilaiseksi, niin on hyvä idea. Sitten vielä se about eli se summary-osio, niin se on itse kunkin hissipuhe. Se on tosi tärkeä osa oman osaamisen brändäystä. Siinä kannattaa kertoa aloittamalla, mitä työtä hakee olettaen, että on työnhaussa, kuka on pähkinänkuoressa ja mitä tekee, esimerkiksi tuoreet opinnot totta kai kannattaa opiskelijan tapauksessa kertoa siinä. Siinä kannattaa olla lista osaamisesta, esimerkiksi my skills are -tyyppisesti ja ihan lista, 5-12 parasta osaamista. Sitten jos on aikaansaannoksia, achievements, niin siitä kannattaa olla myöskin mainintoja, koska rekrytoijat hakevat sekä osaavia, motivoituneita, mutta myös aikaansaavia ihmisiä, talentteja. Mitä sinä olet mieltä, että kannattaako siinä personoida jotenkin siinä about sectionissa, siinä hissipuheessa? Mitä sinä olet mieltä?
Puhuja 2 [00:05:38]: Joo, tosi hyvä nosto. Minun mielestäni kannattaa ja minä olen nähnyt, että tosi moni käyttää emojeita ja joitain värikoodeja, niin ne ovat minun mielestäni kivoja.
Puhuja 1 [00:05:49]: Minä itsekin käytän omassa profiilissani ja personointiin myös. Sinä voit kertoa, mikä sinua kiinnostaa, mille sinun sydän sykkii, mille harrastukselle, mitä jalkapallojoukkuetta kannatat, Liverpool Football Club, omassa tapauksessa löytyy mainintana omassa hissipuheessa, että tuon tyyppisiä. Siihen hissipuheen loppuun kannattaa laittaa call to action, eli pyydä ottamaan yhteyttä ja tee se mahdollisimman helpoksi eli laita sinun email-osoite. Mitä mieltä sinä olet mobiilinumeron laittamisesta tuommoiseen, kun se on kuitenkin julkinen dokumentti tämä itse kunkin Linkedin-profiili.
Puhuja 2 [00:06:29]: Jos ei omaa henkilökohtaista halua laittaa, niin jos on vaikka töissä, niin kannattaa minun mielestäni laittaa työpuhelin, kun se on muutenkin julkinen. Minun mielestäni se on aika must. Tosi monella ei ole sitä, mutta minä toivoisin, että ihmiset laittaisivat sitä useammin, ja tietenkin sähköpostia. Siihenhän voi laittaa molemmat sähköpostit. Jos on töissä, niin työ, ja sitten oma henkilökohtainen, jos on henkilökohtaista asiaa sitten.
Puhuja 1 [00:06:51]: Kyllä, ja tuommoinen vihje tuli vielä. Hyvä kun sanoit tuon, koska sieltä löytyy se contact information-osio. Sinne kannattaa laittaa sähköpostiosoite ja ainakin se työmobiilinumero. Tuossa meidän mielestämme parhaimpia linkkari-vihjeitä. Mitä muita hakuvihjeitä antaisit?
Puhuja 2 [00:07:14]: Minä mietin esimerkiksi sitä, että jos omalla koululla on käytössä rekrytointiportaali, esimerkiksi Job Teaser, kuten meillä Haaga-Heliassa, niin siellä kannattaa päivittää ehdottomasti oma profiili kuntoon ja liittää CV sinne pdf-muotoon. Sitten rekrytoijat löytävät paremmin ja ne pystyvät lukemaan ne, sieltä bongaavat ja ottavat yhteyttä suoraan, että näin tuolta CV:n ja näytät ja kuulostat hyvältä hakijalta, niin miten olisi haastattelu.
Puhuja 1 [00:07:45]: Joo, nehän tallentuvat sinne ns. osaajapankkiin. Minä olen tosiaan kuullut rekrytoijalta, että osa jopa päivittäin hakee siellä talentteja ja hakee opiskelijoita. Siellä on hyvät hakuominaisuudet rekrytoijan käytössä avainsanoilla, jolla he löytävät. Kevyt tekoäly suodattaa sitten sopivat talentit, jotka vastaavat näitä rekrytoijan avainsanoja.
Puhuja 2 [00:08:10]: Ehdottomasti, ja sitten pystyy laittamaan myös työpaikkahakuvahdin päälle. Sitten tulee automaattisesti sähköpostiin, jos on laittanut tiettyjä yrityksiä, että keneltä haluaa niitä avoimia paikkoja. Sitten pääsee heti hakemaan ensimmäisten joukossa niin sanotusti. Mitä muita työnhakuvihjeitä sinulta tulisi?
Puhuja 1 [00:08:32]: Sinä puhuitkin tuossa CV:stä. Minä ehkä siihen muutaman vihjeen antaisin vielä eli mitä minä suosittelen, jolla pystyy oikeasti erottumaan ja miettimään sitä, että mitä se rekrytoija katsoo ekaksi, kun se silmäilee hakijan CV:tä. Linkedin-tyyppisesti minä suosittelen siinäkin oman nimen alle lisäämään kuvaavan tittelin, otsikon, joko tulevaisuuteen luotaava titteli, esimerkiksi tuleva kirjanpidon ammattilainen, tuleva myynnin ammattilainen, tuleva b-to-b-myynnin ammattilainen. Jos opiskelijalla tai ylipäänsä CV:n kirjoittajalla on jo kokemusta, niin totta kai siinä voi sitten summata sitä omaa ammatillisuutta, esimerkiksi kokenut taloushallinnon ammattilainen. Se titteli kannattaa aina räätälöidä per haettava työpaikka. Toinen tärkeä on siinä heti CV:n alkupuolella hissipuhe. Puhuttiin äskön linkkarissa hissipuheesta, niin sama tuossa CV:ssä, on hyvä olla semmoinen napakka. Mimmoinen sinun mielestäsi on CV:ssä hyvä hissipuhe?
Puhuja 2 [00:09:49]: Ei paljon infoa, mutta tarpeeksi, että sellaiset perustiedot kuntoon, että kuka olet, miksi haet, että tällaisiä perustietoja.
Puhuja 1 [00:10:02]: Kyllä. Olisiko viisi, kuusi riviä ehkä maksimi?
Puhuja 2 [00:10:05]: Joo.
Puhuja 1 [00:10:06]: Ei enempää, niin minäkin suosittelen.
Puhuja 2 [00:10:09]: Paitsi jos laittaa vapaamuotoisen hakemuksen ja sinne kirjoittaa ne perustiedot, niin sitten ehkä ei siihen CV:seen toistamiseen laita. Se voi olla sellainen informatiivinen ja aika minun mielestäni myös visuaalinen. Mitä sinä olet mieltä?
Puhuja 1 [00:10:28]: Joo, kyllä minä useimpiin työtehtäviin nykyään suosittelen visuaalisen CV:n tekemistä, että jos sinä haet ohjelmoijaksi, jos sinä haet kirjanpitäjäksi, niin siinä rekrytoija tasan tarkkaan katsoo sinun osaamisen, sinun aikaisemman kokemuksen ja sitten mitä sinä opiskelet. Sitten kun me puhumme niin kuin myynti, markkinointi, mainonta, mediatoimistot, mainostoimistot, esimerkiksi HR-tehtäviin hakeminen, niin kyllä minä suosittelen visuaalista CV:tä, että se erottuu massasta ja siihenkin se kuva. Mitä sinä olet mieltä CV:ssä, laittaisitko kuvan?
Puhuja 2 [00:11:07]: Siitähän on puhuttu aika paljon nyt nykyään, että tarvitseeko kuvaa ja miten se vaikuttaa siihen. Kyllä minun mielestäni jotenkin kuva on hyvä juttu. Jos siinä ei ole kuvaa, niin voi olla, että se saa jotenkin jollain tavalla eri vaikutelman. Minua se ainakin auttaa, että jos minä näen ihmisen kasvot.
Puhuja 1 [00:11:30]: Kyllä se antaa kasvot hakijalle sananmukaisesti. Jos miettii, että siinä on vaikka kymmenen CV:tä ja kahdessa on kuva, niin kyllähän ne kaksi siitä nousee esille.
Puhuja 2 [00:11:41]: Ehdottomasti.
Puhuja 1 [00:11:42]: Erottuu, että se on ihan loogista tietyllä tavalla. Mistä sitten löytyypi tämmöisiä visuaalisen CV:n templettejä, jos ei ole kuvankäsittelytaidot ihan huippuluokkaa?
Puhuja 2 [00:11:57]: Eikö se ole [canva.com? 00:11:57], josta löytyy aika hyviäkin templettejä?
Puhuja 1 [00:12:01]: Sieltä löytyy laidasta laitaan hyviä ja huonoja ja niitä on vaatimattomasti. Niitä on tuhansia tänä päivänä. Niihin saa vähän tutustua, mutta kyllä sieltä varmasti itse kukin meistä löytää omasta värimaailmasta lähtien ja asettelusta lähtien semmoisen itselle mieluisan CV:n. Tuosta värien käytöstä vielä, niin mitä värejä suosittelet tai minkätyyppisiä värejä?
Puhuja 2 [00:12:29]: Ehkä riippuu, että mihin hakee, mutta saa käyttää minun mielestäni värejä, mutta ei ehkä ihan räväkämmistä päistä, ehkä joku sellainen vähän neutraalimpi. Saa käyttää kyllä vaaleanpunaista minun mielestäni ja keltaista ja vaikka liilaa, mutta että se olisi ehkä enemmän semmoisia pastellisävyjä sitten, vai mitä?
Puhuja 1 [00:12:50]: Kuulostaa järkevältä. Punaista et välttämättä laittaisi vai?
Puhuja 2 [00:12:54]: Ei ehkä sitä liverpoolin punaista.
Puhuja 1 [00:12:57]: Ehkä se on tämmöinen huomio- tai jopa varoitusväri, että en minäkään punaista. Tosin jos sinä haet ferrari-organisaatioon, niin why not.
Puhuja 2 [00:13:06]: Totta kai, että just niin kuin sanoin tuossa alussa, että riippuu ehkä ihan täysin siitä, että mihin on hakemassa.
Puhuja 1 [00:13:15]: Mitä sinun vihjepankista vielä löytyy?
Puhuja 2 [00:13:18]: Ehdottomasti minun ihan lempparijuttu on rekrytointitapahtumat. Niihin kannattaa osallistua, koska siellä pystyy verkostoitumaan, ja se että face to face näkee sen rekrytoijan, ja näkee, että mitä ne hakevat. Esimerkiksi nyt seuraava on contact forum Messukeskuksessa eli vuonna 2023 järjestetään 26. tammikuuta. Meidän ihka oma Haaga-Helian Duuninet-rekrytointitapahtuma on ensimmäinen helmikuuta Pasilan kampuksella.
Puhuja 1 [00:13:49]: Kello 10-15?
Puhuja 2 [00:13:51]: Kyllä.
Puhuja 1 [00:13:53]: Mitä vihjeitä antaisit opiskelijoille, kun he valmistautuvat rekrytointitapahtumaan ja oikeastaan jatkokysymystä, kannattaako sinun mielestäsi valmistautua ylipäänsä tämmöiseen rekrytointitapahtumaan?
Puhuja 2 [00:14:05]: Jos haluaa, why not. Minun mielestäni tärkeätä on ehkä se, että tutustuu etukäteen osallistuviin yrityksiin, tietää jo vähän, että mitä siellä on. Jos vaikka haluaisi OP pankille töihin, niin googlettaa OP pankin avoimet työpaikat jo etukäteen. Nehän löytyvät Job Teaserista myös ja sieltä rekrytoivan yrityksen omilta kotisivuilta. Se on minun mielestäni yksi, ja nyt tässä ollaan puhuttu noista hakupapereista ja Linkedinistä. Jos ne on kunnossa ja osuukin sellainen tilanne siellä rekrytointitapahtumassa, että rekrytoija sanoo, että lähetätkö minulle vaikka heti, niin sitten ne olisivat heti valmiina. Sinähän sitten nouset sieltä kaikkien muiden hakijoiden edeltä, luulisin. Se on ainakin yksi.
Puhuja 1 [00:14:56]: Miten vanha ja perinteinen käyntikortti. Onko siinä mitään ideaa?
Puhuja 2 [00:15:04]: Nyt kun niitä nykyään ei hirveästi edes käytetä, niin ehkä ne ovatkin hyvä juttu siinä mielessä, että sitten kun ne annetaan, niin säästetäänkin ja luetaan ne myöhemmin. Ehkä tällaisissa tapahtumissa, joissa on niin monta osallistujaa, niin ne voisivatkin olla ihan hyvä juttu tai sitten se verkostoituminen siellä linkkarissa vaikka sen QR-koodin avulla. Sehän on tosi helppoa, että suoraan vain kännykästä kännykkään esimerkiksi.
Puhuja 1 [00:15:30]: Kyllä tuota käyntikorttia voisi kokeilla. Minä laittaisin oman kuvani siihen.
Puhuja 2 [00:15:34]: Käyntikorttiin?
Puhuja 1 [00:15:35]: Joo.
Puhuja 2 [00:15:37]: Sitten saa taas kasvot hakijalle.
Puhuja 1 [00:15:40]: Koska sinä menet juttelemaan ja sitten sinä jäät ehkä mieleen, ja kun jätät sen käyntikortin ja sinun kuvan siinä, niin ehkä siitä syntyy semmoista pidempikestoisempaa muistijälkeä rekrytoijan mielessä.
Puhuja 2 [00:15:50]: Tosi hyvä. Yleensä näissä rekrytointitapahtumissahan on myös valokuvaussessiot, niin kannattaa niihin mennä ja ottaa se ammattimainen valokuva, jota voi sitten käyttää vaikka seuraavissa tapahtumissa tai Linkedinissä ja CV:ssä.
Puhuja 1 [00:16:06]: Kyllä, kunhan ei käytä samaa kuvaa 5-10 vuotta.
Puhuja 2 [00:16:09]: Joo ei, kannattaa päivittää kuva.
Puhuja 1 [00:16:16]: Miten opiskelijan kannattaa toimia itse tapahtumassa?
Puhuja 2 [00:16:19]: Minun mielestäni kannattaa olla rohkea, suoraan vain asiaan, että minä olen tämän ja tämän alan opiskelija ja haen tällaista työpaikkaa, olisiko teillä tarjolla ja mitä minun pitää tehdä, jotta minä pääsen teille. Ehkä ne sellaiset kolme asiaa rekrytoijalta ja ne ottaa ylös. Se on minun mielestäni hyvä juttu.
Puhuja 1 [00:16:40]: Eli tämmöinen pieni hissipuhe kannattaa olla valmiiksi mietittynä.
Puhuja 2 [00:16:45]: Ehdottomasti. Mitä jo mainitsin tuossa aikaisemmin, niin se verkostoituminen siellä Linkedinissä, ja kannattaa myös pitää hauskaa. Ei tarvitse olla niin virallinen ja tosikko, että voi ihan mennä rohkeasti hymyillen kysymään.
Puhuja 1 [00:17:04]: Ei tarvitse pikkutakkia laittaa päälle tai jakkupukua?
Puhuja 2 [00:17:06]: Ei tarvitse, jos ei halua, mutta voihan laittaa jonkun kivan bleiserin päälle, jos haluaa näyttää vähän siistimmältä.
Puhuja 1 [00:17:15]: Miten muuten opiskelijan kannattaa toimia?
Puhuja 2 [00:17:21]: Rekrytointitapahtumissa on myös lisäpalveluita. Minä käyttäisin niitä, että just puhuin valokuvauksesta, on useammassa myös kampaamopalveluita, CV-pajat, ehdottomasti niihin tuunaamaan se CV. Jos ei ole muuten ehtinyt jo etukäteen sitä katsomaan tai jos on vaikka tehnytkin, niin sitten voi mennä pyytämään mielipidettä, että miltä tämä näyttää, olenko minä kuinka hyvin osannut tätä tuunata ja sitten puheenvuorot.
Puhuja 1 [00:17:47]: Eli CV-pajassa voi saada ammattilaisen palautetta omasta CV:stä?
Puhuja 2 [00:17:52]: Ehdottomasti. Siellähän on ammattilaiset rekrytoijat antamassa mielipiteitä CV:stä ja antamassa vinkkejä myös niistä CV:istä. Niin kuin tuossa äsken sanoin, niin useammassa rekrytointitapahtumassa on myös puheenvuoroja, inspiroivia sellaisia, kuten meillä myös Duuninetissä tänä vuonna. Niitä kannattaa tulla kuuntelemaan ja sieltä inspiroitumaan ja hakemaan ideoita.
Puhuja 1 [00:18:17]: Eli siellä on ammattilaisten puheenvuoroja ja alumnien innostamia uratarinoita tai työnhakuvihjeitä?
Puhuja 2 [00:18:24]: Kyllä, juuri niitä.
Puhuja 1 [00:18:28]: Hienoa. Tehdään vähän yhteenvetoa tähän loppuun, langan päitä yhteen. Mitä kuulijalle, kesätyönhakijalle sanoisit tähän loppuun vielä?
Puhuja 2 [00:18:38]: Minä sanoisin tähän, että nyt heti rupeat katsomaan sinun hakupaperit ja googlettamaan, että missä on rekrytointitapahtumia ja osallistumaan niihin.
Puhuja 1 [00:18:49]: Tuo on hyvä ja ylipäänsä se aktiivisuus, ja kyllä kesätyöpaikkoja kannattaa hakea laajalla sektorilla ja eri tavoin.
Puhuja 2 [00:18:59]: Joo, ja muistakaa tosiaan Duuninet ensimmäinen helmikuuta kello 10-15, olkaa siellä.
Puhuja 1 [00:19:06]: Pasilan kampus. Be square, you will be there.
Puhuja 2 [00:19:10]: Yeah.
Puhuja 1 [00:19:13]: Kiitos Gentiana antoisasta ajatusten vaihdosta. Kiitos kuuntelija. Lisää vihjeitä löydät Haaglen Spotify-tililtä ja Haaglen e-Signalsin blogeista.
[Musiikkia 00:19:24]

[recording ends]