Siirry sisältöön
Tietoa eSignals Research -julkaisusta

eSignals Research on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun julkaisema tieteellinen, vertaisarvioitu verkkojulkaisu. Julkaisemme artikkeleita Haaga-Helian tutkimusalueiltamme, joita ovat palveluliiketoiminnan kehittäminen ja muotoilu, yrittäjyys ja liiketoiminnan uudistaminen, vaikuttava ammatillinen pedagogiikka sekä myynnin kehittäminen ja digitalisaatio. eSignals Research tekee näkyväksi ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden tekemää tieteellistä tutkimusta sekä tieteellisen tutkimuksen soveltamismahdollisuuksia. Artikkelit voivat olla katsauksia (review) tai empiirisiä artikkeleita. Emme julkaise kirja-arvioita.

Verkkojulkaisu päivittyy jatkuvasti, minkä lisäksi julkaisemme erillisiä teemanumeroita. Kirjoittajat ovat sekä Haaga-Helian että sen ulkopuolisia asiantuntijoita. Tekstejä julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

eSignals Research -julkaisussa on käytössä avoin vertaisarviointiprosessi. Tekstin kirjoittaja ja vertaisarvioijat tietävät toistensa henkilöllisyyden, ja arvioijien nimet julkaistaan tekstin yhteydessä. Vertaisarvioijien antama palaute jää kirjoittajien ja toimituksen tietoon.

eSignals Research noudattaa vertaisarvioinnissa Tieteellisen Seurain Valtuuskunnan ohjeita. Noudatamme myös Tutkimuseettisen neuvottelukunnan eettisiä ohjeita ja periaatteita.

Toimituskunta

Satu Koivisto
Anna Hermiö
Anna Nikina-Ruohonen
Tiina Brandt
Vesa Heikkinen
Jarkko Niemi
Jani Siirilä