Siirry sisältöön
Podcastit
Onko ammatillinen opettajankoulutus ammatillisen koulutuksen ja työelämän sykkeessä mukana? -podcast: Osa 1

Kirjoittajat:

Taina Laivola

lehtori, pedagogiikka
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Crister Nyberg

yliopettaja
Principal Lecturer
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jarkko Räsänen

ammatillinen opettaja
Keuda

Rauno Wikström

ammatillinen opettaja
StadinAO

Julkaistu : 12.03.2024

Osa 1: Näkökulmia opetustyön ja oppimisen kehittämiseen

Podcastissa keskustellaan, millaista ammatillisen opettajan työ on ja miten omaa ammatillista kehittymistä voi ylläpitää. Isona kysymyksenä keskustelussa on, miten ammatillista opettajankoulutusta voidaan kehittää vastaamaan työelämän ja ammatillisen koulutuksen tarpeita paremmin.

Podcastissa Haaga-Helian asiantuntijat Crister Nyberg ja Taina Laivola ohjaavat aiheeseen. Mukana keskustelemassa ovat opettajaopiskelija ja ammatillinen opettaja Jarkko Räsänen Keudasta ja ammatillinen opettaja Rauno Wikström Stadin ao:sta.

Podcast on osa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Erasmus+ rahoitettua LeadVet-hanketta, jossa mukana kumppaneina ovat Akdeniz University Turkista, FriedrichAlexander Universität Erlangen-Nürnberg Saksasta sekä Norjasta Norges Teknisknaturvetenskaplige Universitet NTNU – ja Charlottenlund Upper Secondary School. LeadVet-hankkeessa kehitetään ammatillista opettajankoulutusta ja ammatillista koulutusta vahvistamalla korkeakoulujen ja ammatillisen koulutuksen yhteistyötä, johtajuutta ja verkostoitumista.

Vaihtoehtoinen teksti

Kuva: Shutterstock