Empatiaa arjen viestintäämme
Tapa, jolla viestimme työyhteisössämme on vähintään yhtä merkityksellistä kuin se, miten viestimme ulkoisille sidosryhmille. Kun sisäinen viestintä toimii, koko työyhteisö …
Tapa, jolla viestimme työyhteisössämme on vähintään yhtä merkityksellistä kuin se, miten viestimme ulkoisille sidosryhmille. Kun sisäinen viestintä toimii, koko työyhteisö …
Ylen tekemän kyselyn mukaan koronaepidemian myötä etätöihin siirtyi noin miljoona suomalaista, joista noin puolet kertoo haluavansa jatkaa etätöitä vielä poikkeustilan …
Kiertotalous edellyttää uusia systeemitason muutoksia, mikä mahdollistaa täysin uuden liiketoiminnan, start up -yritysten syntymisen ja vanhojen liiketoimintojen kehittämisen. Kiertotalouden osaamista …
Asiantuntijatiedon arvo ja tarve ovat näkyneet tänä koronakeväänä erityisen kirkkaasti. Tarvitsemme luotettavaa tietoa toisaalta, jotta koemme ymmärtävämme, mitä tapahtuu ja …
Me suomalaiset luotamme tieteeseen, tutkimukseen ja tunnustettuihin asiantuntijoihin. Näin ainakin uusimman Tiedebarometrin mukaan. Koronakeväänä luottamuksemme tällaiseen asiantuntijatietoon on kuitenkin joutunut …
Verkkolehtemme eSignals on ollut toiminnassa jo muutaman vuoden ajan, ja olemme tänä aikana päässeet todistamaan monien asiantuntijoiden huikeita kehitysmatkoja kirjoittajina. …
Digitaalisten viestintävälineiden kehitys on mahdollistanut sen, että monet oppitunnit, seminaarit ja koulutukset ovat siirtyneet täysin tai ainakin osittain verkkoon. Monille …
Henkilöbrändäys on paisunut niin keskeiseksi osaksi työ- ja yrityselämää, että jopa asiantuntijoilta odotetaan vahvaa henkilöbrändiä, jonka kautta he pystyvät edistämään …
Yhä useampia palveluja voi käyttää erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tämä kehitys on ottanut äkkiä harppauksen eteenpäin ja tulee näkymään entistä …
Erilaisilla tutkimusaineiston keruu- ja analysointimenetelmillä saadaan irti tutkittavasta ilmiöstä eri asioita. Kvantitatiivisilla menetelmillä saadaan nopea poikkileikkauskuva tutkittavasta ilmiöstä, jos kysymyspatteristo …