Pro
Siirry sisältöön
Matkailu

Klassikosta bling blingiin

Premiumia ja luksusta -hankkeessamme on perehdytty laatutietoisten matkailijasegmenttien kuvaamiseen ja heidän palveluvalintojensa analysoimiseen.

Kirjoittajat:

Julkaistu : 25.09.2020

Tämä kolmas miniraportti keskittyy vaativien venäläismatkailijoiden palvelujen ja tuotteiden kysynnän ja tarjonnan kuvaamiseen ja kehittämiseen. ​

​Laatutietoiset venäläiset ovat meille tuttunakin tuntematon asiakasryhmä. Heistä on olemassa runsaasti stereotypioita ja yleisominaisuuksia, jotka ovat muodostuneet ja vahvistuneet suomalaisten mieleen vuosisatojen aikana. ​Tämän päivän varakkaat venäläiset ovat assimiloituneet muihin rikkaisiin turisteihin niin, että heitä ei erota Monacon, Sveitsin, Dubain ja Lontoon klubeilla, luksushotelleissa ja hienostososieteeteissa.​