Siirry sisältöön
Podcastit
Matkailuelämyksiä veden ja digitaalisuuden äärellä

Tutkimusmatka-podcast-sarjassa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa matkailun ja ruuan polttavimmista ilmiöistä.

Julkaistu : 24.01.2020

Sarjassa esitellään Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön tutkimus- ja kehityshankkeita.

Sarjan jokaisessa osassa asiantuntijat esittelevät yhden hankkeen tutkimusaiheen ja yhdessä pureudumme hankkeen teemoihin ja kysymyksiin. Luvassa on lisätyn todellisuuden hyödyntämistä matkailussa, ruokamatkailua, vaihtoehtoisia proteiineja ja vastuullista matkailua.

Ensimmäisessä osassa keskustelemme Haaga-Helian koordinoimasta Blue – vesistömatkailun digitaaliset konseptit -hankkeesta, jossa tavoitteena on tehdä suomalaisesta matkailuelinkeinosta edelläkävijä virtuaali- (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) sovellusten käyttöönotossa ja kehittämisessä. Studiossa vieraina ovat matkailun väitöskirjatutkija ja Blue-hankkeen projektityöntekijä Riina Iloranta ja Haaga-Helian lehtori ja elämysalan asiantuntija Pasi Tuominen. Lisää Blue-hankkeesta voit lukea täältä.

Tutkimusmatka-podcastia toteuttavat Katri Tihilä ja Peppi Borgenström, jotka työskentelevät Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön tutkimus- ja kehittämistiimissä.