Pedagogiikkaa käytännössä ja ajankohtaisilla aiheilla
Olen tuonut Restonomi-oppijoillemme esiin useasti syitä, miksi meidän on majoitus-, ravintola- ja matkailualallamme syytä pysyä kärryillä siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. …
Olen tuonut Restonomi-oppijoillemme esiin useasti syitä, miksi meidän on majoitus-, ravintola- ja matkailualallamme syytä pysyä kärryillä siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. …
Tekoälyn rooli korkeakouluissa oli keskiössä, kun pääosin eurooppalaisia asiantuntijoita ja opettajia kokoontui Algebra Bernays Universityyn Zagrebiin huhtikuussa 2025. Kansainvälisellä koulutusviikolla …
Opetamme strategiatyötä liiketoiminnan ja johtamisen opintojaksoilla, ja opiskelijoiden kanssa keskustelut osoittavat selvästi, että perinteinen strategianäkökulma ei enää vastaa tämän päivän …
Toimin lehtorina Haaga-Helian talouden ja rahoituksen suuntautumisopinnoissa, jossa opetuksessa pitkälti hyödynnetään tietokoneilla tehtäviä harjoitteita. Täten opiskelijat istuvat pitkälti päätteen ääressä …
Vuoden 2019 nuorisobarometrin mukaan 84 prosenttia tytöistä ja 59 prosenttia pojista olivat samaa mieltä väitteen kanssa, että työelämä vaatii liikaa …
Asiakkaina teemme useita päätöksiä päivittäin. Valtaosa päätöksistä on arkisia ja toistuvia, kuten mitä ostamme tai tilaamme ruokakaupasta. Toisaalta teemme päätöksiä, …
Korkeakoulujen tehtävänä on edistää avointa maailmaa, jossa tiedon ja ymmärryksen merkitys korostuu. Tuoreen Nuorisotutkimusseuran nuorisobarometrin (Happonen & Kiilakoski, 2024) mukaan …
RESTO-kisat ovat vuosittain järjestettävät valtakunnalliset restonomiopiskelijoiden tietotaitoja testaavat SM-kilpailut. Kilpailun tavoitteena on tuoda esiin restonomiopiskelijoiden osaamista, kehittää restonomikoulutusta, tukea alueen …
Maahanmuuttoviraston tulevaisuusarvioiden (2025) mukaan pakolaisvirrat ovat tulevaisuudessa osa suomalaista yhteiskuntaa. Työelämän on tärkeää varautua pakolaisaaltoihin sekä suunnitella ja toteuttaa toimenpiteitä, …
Ravintola-alan työilmapiiri on viime aikoina ollut laajasti esillä mediassa. Helsingin Sanomien (21.3.2025) paljastukset huippuravintoloissa esiintyneestä epäasiallisesta käytöksestä, kuten pelolla johtamisesta, …